Makrobiotika

Makrobiotika - Vincent Ferré | Dcparkrx.org

...je reći da su sva jela lekovita, a ponekad ih treba birati prema trenutnom zdravstvenom stanju osobe ... Makrobiotikus táplálkozás - Wikipédia ... . Recepti su krajnje jednostavni jer zdravlje je rezultat ravnoteže Jina i Janga u hrani, a samim tim i u organizmu. Svako komplikovanje i pretrpavanje sastojaka u jelima dovodi do zbrke u energijama i teško je ili nemoguće odrediti ravnotežu, a često se kvari i ukus obroka. Pojam makrobiotika prvi put se spominje još u zapisima iz Hipokratovog vremena, a u novije vrijeme prihvaćena je širom svijeta, najčešće od strane osoba kojima su dijagnosticirane bolesti za koje konvencionalna medicina nema rješenje, poput karcinoma. Osnovni principi makrobiotike Sajt čija je tema makrobiotika ali i drugi sistemi ishrane kao i sti ... Makrobiotika in načela zdravega prehranjevanja | Bodi eko ... . Osnovni principi makrobiotike Sajt čija je tema makrobiotika ali i drugi sistemi ishrane kao i stilovi života. Razgovaramo i na temu vegetarijanstva, veganstva, ali i mnogo šire. Ekologija je svakako jedan od priroriteta koji će na stranicama ima dosta prostora. Makrobiotika je mnogo više od samog plana prehrane temeljenog na zdravim namirnicama. Riječ je o stilu života koji teži postizanju i održavanju fizičkog, psihičkog i duhovnog zdravlja u skladu s prirodom. Upoznajte nekoliko osnovnih principa makrobiotičke prehrane makrobiotika, zdravá výživa, zdravá strava, bio, miso, umeocet, umeboshi, bezlepkové obiloviny, danfood, ekodrogerie, bezlepkové potraviny, clima maska Termin „makrobiotika" vodi poreklo od grčkih reči macro (veliki) i biotokos (život). U antičko vreme ovaj termin je označavao način življenja koji vodi ka dužem i z...

INFORMACE

AUTOR
Vincent Ferré
DIMENZE
5,34 MB
NÁZEV SOUBORU
Makrobiotika.pdf

POPIS

Carl Ferré studuje, praktikuje a učí makrobiotiku už dvaadvacet let. Jako ředitel nadace George Ohsawa Macrobiotic Foundation prodiskutoval výhody makrobiotického způsobu života už s několika tisíci lidmi. Když zkusíte jeho makrobiotiku, vaše únava pomine, ulevíte bolestem a vyléčíte své nemoci, vrátí se vám chuť k jídlu, naplníte svůj sexuální život, prohloubí se vám spánek, zlepší se vám paměť a vyjasní myšlení, zapomenete na zlost a strach a získáte kontrolu nad svým osudem.

Chcete si přečíst knihu?Makrobiotika ve formátu pdf? Dobrá volba! Tuto knihu napsal autor Vincent Ferré. Číst Makrobiotika Online je teď tak snadné!

SOUVISEJÍCÍ KNIHY